Daniel Kozak April 30, 2019

Unfinished Conversations on the Weight of Absence
Conversații neterminate despre importanța absenței

CE:

Echipa proiectului „Conversații neterminate despre importanța absenței” (titlu original: Unfinished Conversations on the Weight of Absence), care reprezintă România la cea de-a 58-a Expoziție Internațională de Artă – La Biennale di Venezia, participă la o conferință de presă. Evenimentul va fi urmat de o masă rotundă cu artiști, critici și formatori de opinie interesați de arta contemporană românească, în general și de participarea la bienală în particular.

CINE:

Valer Daniel Breaz, Ministrul Culturii și Identității Naționale,
reprezentanți ai Institutului Cultural Român și ai Ministerului Afacerilor Externe
Attila Kim, Comisarul României pentru Bienala de la Veneția,
Cristian Nae, curatorul expoziției.

CÂND: vineri, 3 mai, ora 11:00

UNDE:

Sala Mircea Vulcănescu, Biblioteca Națională, Bd. Unirii nr. 22, Bucureşti

DE CE:

În perioada 11 mai – 24 noiembrie 2019, România prezintă la Veneția expoziția „Conversaţii neterminate asupra importanţei absenţei” / “Unfinished Conversations on the Weight of Absence” a artiștilor Belu-Simion Făinaru, Dan Mihălțianu și Miklós Onucsán. La conferința de presă se va anunța calendarul evenimentelor de la Veneția și din România și se va prezenta catalogul expoziției și conceptul curatorial.

CUM:

Pentru interviuri, fotografii și acreditări Unfinished Conversations on the Weight of Absence vă rugăm contactați: Daniel Kozak, mobil 0742 149 538, email dakommunication at gmail.com